Laura Wasser: Η δικηγόρος των «διάσημων διαζυγίων» στο πλευρό της Angelina Jolie: τον Brad ποιός θα τον αναλάβει?

Laura Wasser: Η δικηγόρος των «διάσημων διαζυγίων» στο πλευρό της Angelina Jolie: τον Brad ποιός θα τον αναλάβει?

Μετά το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση, τώρα η Angelina.

Η δικηγόρος που έχει αναλάβει το διαζύγιο της ηθοποιού δεν αναλαμβάνει πελάτες που έχουν περιουσία κάτω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και χρεώνει 850 δολάρια την ώρα!
Σαν «βόμβα» έσκασε σήμερα η είδηση ότι η Angelina Jolie έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt, αναφέροντας πως έχει αγεφύρωτες διαφορές με τον σύζυγό της. Η Jolie, επίσης, κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια – τη φυσική, και όχι τη νομική, όπως διευκρινίζεται – των έξι παιδιών τους, ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η διάσημη ηθοποιός εκπροσωπείται από τη δικηγόρο των «διάσημων διαζυγίων» Laura Wasser. Μάλιστα, η Wasser είχε στο παρελθόν αναλάβει και το διαζύγιο της Jolie από τον τότε σύζυγό της Billy Bob Thornton. Η Laura Wasser, δεν έχει αποκτήσει άδικα τον τίτλο της δικηγόρου με τα «διάσημα διαζύγια», καθώς έχει αναλάβει σχεδόν όλους τους πολύκροτους χωρισμούς του Hollywood, με τελευταίο αυτό του Johny Depp και της Amber Heard, αφού είναι η δικηγόρος του ηθοποιού. H Wasser, σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού, σπάνια αναλαμβάνει πελάτες που έχουν περιουσία κάτω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και χρεώνει 850 δολάρια την ώρα! Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες της συγκαταλέγονται η Kim Kardashian, η Britney Spears, o Stevie Wonder αλλά και η προσφάτως χωρισμένη Jennifer Garner. H 48χρονη δικηγόρος των διάσημων διαζυγίων, έχει δύο παιδιά και είναι και η ίδια διαζευγμένη.

Βέβαια όπως και σε έμας την ιδιότητα του δικηγόρου της Αγκελικούλας διεκδικεί και άλλος συνάδελφος σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα:

“Η Τζολί κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά του, διευκρινίζει ο ιστότοπος.

Λίγο μετά ο δικηγόρος της πασίγνωστης πρωταγωνίστριας επιβεβαίωσε σε μια ανακοίνωσή που εξέδωσε ότι η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου.

«Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ”

Συνοστισμός λοιπόν και ανακοινώσεις.

Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιός θα αναλάβει το Brad . Στους κύκλους των δικηγόρων την υφηλίου παρατηρείται αναταραχή!

Σύμφωνα με ένα γνωστό δικηγόρο με ειδίκευση στα διαζύγια, τα διαζύγια των διασημοτήτων έλκουν πολύ το ενδιαφέρον και τα μέσα ενημέρωσης τα καλύπτουν με λαιμαργία. Οι φανατικοί θαυμαστές τα παρακολουθούν με πάθος και οι δικηγόροι και οι μάνατζερ τα διευθύνουν με μια τάση προστασίας αλλά και αυτοπροβολής. Αν και δεν ήταν υπόθεση διαζυγίου, αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά, η ελληνική κοινή γνώμη θυμάται το διασυρμό γνωστού τραγουδιστή που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση έχοντας μάλιστα αποκτήσει και ένα παιδί, λόγω της εμμονής της συζύγου του και δικηγόρου να δημοσιοποιήσει το θέμα προς όφελος της «συζυγικής της γαλήνης». Τα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν έναν κόσμο φανταστικών και πραγματικών γεγονότων που πλάθεται από ζωντανές μαρτυρίες γνωριζόντων και αγνοούντων την υπόθεση με σκοπό τη όσο το δυνατό μεγαλύτερη τηλεθέαση.

            Ως προς τα καθημάς παλιότερα είχαμε γίνει «μάρτυρες» του χωρισμού της τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο ή τον χωρισμό της ηθοποιού Βάσιας Παναγοπούλου με τον Απόστολο Δοξιάδη.  Οι παλιότεροι θα θυμούνται τον χωρισμό της Μαριάννας Λάτση με τον δήμαρχο Βουλιαγμένης κ. Κατσιδόκωστα και οι πιο παλιοί το διαζύγιο του «εθνικού ζευγαριού» Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ που μονοπώλησε τα έντυπα μέσα της εποχής. Για να μην θυμηθουμε τα πολιτικά διαζύγια Καραμανλή Παπανδρέου κλπ.