Η Κ. ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ Ο Κ. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

Η Κ. ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ Ο Κ. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προκάλεσαν οι δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών.

Ο Πάνος Σκουρλέτης κατήγγειλε στο Mega ότι με επιχειρηματικά χρήματα, επιχειρείται η προσέλκυση βουλευτών, ώστε να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Στα όσα είπε αντέδρασε έντονα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, που βρισκόταν στο ίδιο πάνελ και κάλεσε τον συνομιλητή του να ανακαλέσει.

Οι εισαγγελικές αρχές θα ερευνήσουν τώρα εάν έχει διαπραχθεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.

O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαιρέτισε την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών «για τα άθλια υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού Βουλευτών» γεγονός που δεν είναι αυτονόητο για την ανεξάρτητη δικαιοσύνη φυσικά.

Δεν φοβάμαι ότι στην προσπάθεια αποδόμησης του Συνασπισμού και της επιχειρηματολογιας του θα “αποδομηθεί” και ο Αρειος Πάγος που ήδη εξετέθη από τον κ. Μπαλτάκο με αφορμή τη Χρυσή Αυγή.
Μετά την έντονη αντίδραση του Αρείου Πάγου στις δηλώσεις Ρακιντζή έκαστος θα πρέπει να σκέπτεται πριν μιλήσει δημόσια και σπιλώσει την πολιτική ηγεσία. Οχι πώς είναι λάθος φυσικά.

Τώρα ποιοί επιχειρηματίες πληρώνουν είναι ένα ζήτημα, φόρους πληρώνουν? ή μόνον βουλευτές κ. Σκουρλέτη? Επίσης μισθούς πληρώνουν? και για να πούμε και του στραβού το δίκαιο τι τους καίει τους επιχειρηματίες (που δεν έχουν και τόσα πολλά) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας….
Εκτός και αν ξεπλένουν!