Τα μωρά πάνω από όλους!

Τα μωρά πάνω από όλους!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία πρόκειται να αρχίσει να εκτυλίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πολλών εφημερίδων κατά τις επόμενες ημέρες.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου πρόκειται να συζητηθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του (δημάρχου Καρπενησίου) Κώστα Μπακογιάννη.
Η αίτηση έχει κατατεθεί από την μητέρα ενός 11μηνου κοριτσιού, το οποίο έχει αποκτήσει ο κ. Μπακογιάννης εκτός γάμου και έχει μεν αναγνωρίσει αλλά υπάρχει θέμα με την διατροφή.
Όπως προκύπτει, οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει στο ύψος της διατροφής καθώς ο κ. Μπακογιάννης επικαλούμενος τις χαμηλές αποδοχές που έχει ως δήμαρχος δέχεται να δίνει μόνο ένα μικρό ποσό μηνιαίως.
Η πλευρά της μητέρας όμως, στο κείμενο της αίτησης, φέρεται ότι προσάπτει και γενικότερη αδιαφορία του Κ. Μπακογιάννη απέναντι στο παιδί από την ημερομηνία της γέννησής του.
Η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί σοβαρό παραλειπόμενο των επερχόμενων δημοτικών εκλογών αλλά και σημεία των καιρών! Είναι γεγονός ότι όποιοι και αν είμαστε όσο και αν θεωρούμε ότι η ζωή μας ανήκει με τα παιδιά δεν παίζουν!
Δεν είναι η πρώτη φορά που οικογενειακές υποθέσεις αναδεικνύουν την ποιότητα των δημόσιων προσώπων. Καλό θα ήταν οι δημοτικές εκλογές να μην ταυτιστούν με μωρουδίστικες πάνες και να αφήσουν το παιδάκι να μεγαλώσει όπως τόσα και τόσα παιδιά της μείζονος οικογένειας Μητσοτάκη.