ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ !

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ !

Με αφορμή το εξαίρετο κείμενο του Γιώργου Καζολέα θα συνεχίσω την παλιά μανία μου να βρίσκω δικηγόρους σε άλλους χώρους και να τους καμαρώνω!

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1972. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε την άσκησή της στην Αθήνα όπου και πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Για οκτώ χρόνια περίπου εργάστηκε ως μοντέλο κι έκανε πολλά διαφημιστικά σποτ. Στην Αθήνα ολοκλήρωσε τις θεατρικές της σπουδές στη δραματική σχολή του Κώστα Καζάκου. Το ντεμπούτο της στην ηθοποιία και την τηλεόραση το έκανε το 1998 ως πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, “Άγγιγμα ψυχής” (ΑΝΤ1), με συμπρωταγωνιστή τον Σταύρο Ζαλμά. Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε το 2002 στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, “Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου”. Είναι παντρεμένη (2006) με τον επίσης ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα και έχουν ένα γιο.

Eχει μείνει αξέχαστη σε όλους από το σήριαλ με το Ζαλμά ως μοναχό και εκείνην ως γιαννιώτισσα οικολόγο. Ομορφη και εμπορική.