περίεργες διαρροές

περίεργες διαρροές

Η antigold σήμερα έχει σε αποκλειστικότητα το δικόγραφο του Ελληνικού Δημοσίου για τη διαιτησία. Δεν θα εξετάσει κανείς την παγκόσμια πρωτοτυπία της τόσης δημοσιότητας διαιτητικής διαδικασίας. Αυτό το θέμα είναι νομικό και ίσως αντικείμενο συνεδρίου.

Tο δημοσίευμα της antigold περιλαμβάνει και σοβαρή ανάλυση ειδικών. Το δικόγραφο αναπαράγει ήδη το Βήμα και σίγουρα και άλλες εφημερίδες ενώ οι εργαζόμενοι πορεύονται.

Ο διάβολος όμως κρύβεται στη λεπτομέρεια. Και ιδού. Το αναπαραγόμενο δικόγραφο από την antigold έχει σφραγίδα επίδοσης του δικαστικού επιμελητή. Το δικόγραφο επιδόθηκε σε δύο πρόσωπα ΜΟΝΟΝ. Τον διαιτητή και την διάδικο εταιρία. Καθώς αποκλείεται ο διαιτητής να το διέδωσε είναι βέβαιο ότι το σφραγισμένο δικόγραφο που της επιδόθηκε το διέδωσε η ίδια η εταιρία, ξεχνώντας να σβήσει τη σφραγίδα του επιμελητή. Ρωτά ο αφελής:
Tι δίκτυα υπάρχουν μεταξύ andigold και eldorado?
Tι συμφέρον έχει η εταιρία να διαδώσει το δικόγραφο που της επιδόθηκε?
και γιατί η andigold προβάλει τα δικόγραφα που προβάλει και η eldorado?

Το ελληνικό Δημόσιο δεν τοποθετήθηκε επί του ζητήματος. Το ήξερα τάχα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο? Ισως γι’αυτό να έγραψε και τα παραπανίσια λόγια των αναγκαίων για μια διαιτησία του ΚΠΟΛΔ?

 

Προσέξτε λοιπόν τη σφραγίδα επίδοσης στην πρώτη σελίδα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ΠΛΗΡΕΣ κείμενο της Διαιτησίας με την Ελληνικός Χρυσός #skouries