λίγα λόγια για το https://www.sakkoulas-online.gr/

λίγα λόγια για το https://www.sakkoulas-online.gr/

υπάρχουν στα νομικά δρώμενα και καλά νέα. μερικά μάλιστα είναι ιδιαίτερα καλά και εντυπωσιακά.

το https://www.sakkoulas-online.gr/ μπήκε στην καρδιά μου.  Εξαιρετικά χρηστικό και έξυπνο. Επιστημονικό και φιλικό στο χρήστη. Μια πλατφόρμα για τους νομικούς που μόλις συμπεριλάβει και τη νομοθεσία θα είναι το αρτιότερο εργαλείο που έχω δει. Ξέρετε ότι είμαι γκρινιάρα με τα εκδοτικά. Αυτό όμως με ξεπέρασε. Επιστήμη, ποιότητα, φιλικότητα θα ήταν οι μαγικές λέξεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα εργασίας των νομικών.  Πάμπολλα περιοδικά ηλεκτρονικά, νομολογία, πάμπολλα βιβλία … και ένα πολύ φιλικό ψαχτήρι.

Θα γράψω κι άλλα για το θέμα αλλά προς το παρόν μοιράζομαι τον ενθουσιασμό μου μαζί σας.

Για να πάρετε μια ιδέα ιδού

Με τη νομική βάση δεδομένων sakoulas-online.gr έχετε πλήρη πρόσβαση από ένα σημείο σε όλη τη θεωρία, τη νομοθεσία και τη νομολογία.

Εγγραφείτε σε ένα από τα πακέτα συνδρομών που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Συνδρομές


Ιδιωτικό Δίκαιο

Δημόσιο Δίκαιο

Πληροφορίες


Πολιτική συνδρομών

Online ΣυνδρομέςΙδιωτικό Δίκαιο

Η συνδρομή στο “Ιδιωτικό Δίκαιο” παρέχει πληροφόρηση για τα γνωστικά αντικείμενα του Αστικού, του Αστικού Δικονομικού, του Εμπορικού και του Εργατικού Δικαίου.

Λεπτομέρειες


Δημόσιο Δίκαιο

Η συνδρομή στο “Δημόσιο Δίκαιο” παρέχει πληροφόρηση για τα γνωστικά αντικείμενα του Διοικητικού Δικαίου, του Συνταγματικού δικαίου και των Θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Λεπτομέρειες


Ιδιωτικό και Δημόσιο Δίκαιο

Η συνδρομή στο “Ιδιωτικό και Δημόσιο Δίκαιο” δίνει ενιαία πρόσβαση στο περιεχόμενο των δύο συνδρομών “Ιδιωτικό Δίκαιο” και “Δημόσιο Δίκαιο”.

Λεπτομέρειες