ζητείται συνάδελφος

ζητείται συνάδελφος

Να λοιπόν που ήρθε η ώρα το συγκεκριμένο μέσο να γίνει η αφορμή για αναζήτηση συνεργατών.

Η δικηγορική εταιρία που έχω ιδρύσει αναζητά νέους συνεργάτες με κέφι για δουλειά και καλά νομικά. Αν θεωρείτε ότι ταιριάζετε με το προφίλ που ζητάμε θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε

Το προφίλ των υποψηφίων είναι

Νέοι δικηγόροι με εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών – απόφοιτοι κρατικού πανεπιστημίου με έγκυρα μεταπτυχιακά και γνώση γλωσσών που θέλουν να δουλέψουν και να κερδίσουν τη ζωή τους από τη δικηγορία. Δεν μας ενδιαφέρουν χομπίστες του επαγγέλματος.

Προτιμητέοι οι προερχόμενοι από τη δημόσια εκπαίδευση με καλό βαθμό απολυτηρίου λυκείου.

Γνώστες της γλώσσας μας άριστης και οπωσδήποτε της αγγλικής.

Ειδικότητα αδιάφορη. Θα πρέπει όμως να δείτε την δική μας εξειδίκευση και να σας ενδιαφέρει. Καλη γνώση αστικού και εμπορικού ιδιαίτερα σημαντική.

Ατομα με χιούμορ και προσωπικότητα με καλή δυνατότητα επικοινωνίας και χωρίς την πεποίθηση ότι ως δικηγόροι δικαιούμαστε να καβαλάμε το καλάμι. Ανθρωποι απλοί και δημιουργικοί.

Ατομα που θέλουν και μπορούν να αναλάβουν σταδιακά ευθύνες. Οχι υπαλληλικές φυσιογνωμίες.
Αναζητούμε συναδέλφους που μπορούν να δουλέψουν ατομικά και ομαδικά. Φιλόδοξους αλλά και υπομονετικούς. Με πολύ σεβασμό στους άλλους συνεργάτες και πίστη στη συλλογικότητα.

Επιθυμητή η καλή σχέση με υπολογιστές, βιβλία, νομοθεσία, έρευνα και σκέψη. Σημαντική η ενημέρωση για τα κοινά και η γνώμη γι’αυτά όπως και για το επάγγελμα. Παρακαλούμε να μας την εκφράσετε στο βιογραφικό σας. Είναι σημαντικό να έχουμε συγγενείς προσεγγίσεις.

Η σεμνότητα και το ήθος επιβάλλεται. Δύσκολα αποδεικνύεται αλλά προσπαθείστε.

Ανεπιθύμητη η “πόζα και η μούρη” και η λαμογιά. Παρότι πολλοί δικηγόροι τη θεωρούν αρετή.

Επιθυμητή ιδιαιτέρως η ζωοφιλία. Οπως ξέρετε έχουμε συνεταίρους και σκύλους (partner Wolf ήδη και Φρύνη και Ροζα).

Επιθυμητή εξόχως η αγάπη στα παιδιά καθώς και έχουμε παιδιά και μας παιδεύουν. Οπότε η κατανόηση είναι αναγκαία. Αμοιβαία φυσικά.

Διαβάστε για τη δουλειά μας και το γραφείο μας πριν υποβάλλεται βιογραφικό. Θέλουμε και εσείς να ξέρετε ποιοί είμαστε. Βρείτε τη δουλειά μας από κάθε τρόπο πληροφόρησης. Και κοιτάξτε να αντέχετε από κριτική. Στη δουλειά μας με το πτυχίο δεν τελειώνει η ανηφόρα. Μόλις αρχίζει θα λέγαμε.

Αν λοιπόν στην ορκωμοσία σας οι οικείοι σας πίστεψαν οτι πετύχατε το σκοπό της ζωής σας μην υποβάλλετε βιογραφικό σε μας. Καλύτερα να έχετε δει τη ζωή του επαγγελματία και να ξέρετε τι εστί αυτό που σπουδάσατε και πώς βγαίνει το ψωμί.

Προς θεού μην επικοινωνήσετε μαζύ μας μέσω γνωστών και ποικιλώνυμων “σπουδαίων” ή πελατών.
Είναι σίγουρο ότι θα αποκλειστείτε και είναι κρίμα γιατί μπορεί και να αξίζετε παρόλα αυτά.

Απολύτως αναγκαία η ελευθεροφροσύνη και η ανεκτικότητα. Κομματικοί, φανατικοί και φαύλοι αποκλείονται εκ προϊμίου. Η ύπαρξη πιστεύω και γνώμης απολύτως σεβαστή. Δεκτές δηλαδή και συστατικές από το Βολταίρο.

Βιογραφικά στη Μελίζα στο info@justar.gr. Θα απαντηθούν όλα.

Παρακαλούμε να μας υποβάλλετε τα βιογραφικά σας μέχρι το τέλος Απριλίου του 2015.

Αναρτήθηκε από Eleni Trova στις 3:22 μ.μ.