ΒΟΟΚWAVE 2013- ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!

ΒΟΟΚWAVE 2013- ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!

Eίστε έτοιμοι για το πρώτο bookwave στην Ελλάδα;
Ανακαλύψτε το στο Μουσείο Μπενάκη, Κτήριο Οδού Πειραιώς! Εμείς μαζί με την Ελένη, την αγαπημένη φίλη Ελένη Γερουλάνου που πάντα μας εμπνένει με τις ιδέες της δηλώνουμε το παρόν.

To bookwave 2013 είναι μία πρωτότυπη δράση που θα φιλοξενηθεί τον Νοέμβριο στο Μουσείο Μπενάκη με σκοπό την προσφορά καινούριων -ή σχεδόν καινούριων- παιδικών βιβλίων σε βιβλιοθήκες νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και ιδρυμάτων της Αττικής.

Είναι μια πρωτοβουλία του Library4all, μίας μη κερδοσκοπικής εταιρείας προσηλωμένης στη διά βίου μάθηση και την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και φέτος συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Μπενάκη και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Το κοινό θα μπορεί να προσφέρει τα βιβλία του από τις 21 μέχρι τις 24 Νοεμβρίου στο Κτήριο της οδού Πειραιώς στον πρώτο όροφο.

To Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Μπενάκη θα πραγματοποιήσει δωρεάν εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5-12.

Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 6207520 ή να στείλετε email στο info@bookwave.gr

Ελένη καλή επιτυχία σε ότι κάνεις, Τα Νομικά Νέα και όλοι  οι νομικοί και φίλοι που σε ξέρουν από νιάνιαρο σου στέλνουν αγάπη αρκετή για να μοιράσεις σε ότι ονειρεύεσαι και προσπαθείς.