ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ

Η είδηση αυτή με έχει συγκλονήσει. Οχι πώς δεν ήξερα ότι τα παιδιά λειτουργούσαν σα δολώματα για επαιτεία. Τούτο ήταν παλιό και τραγικό γεγονός. Ομως ότι ο συνδυασμός παιδιού και σκυλιού θα λειτουργούσε τόσο αποτελεσματικά δεν το φανταζόμουν.
Η μέθοδος με το άτυχο ζωάκι σε κατάσταση ημινάρκωσης, έχει γίνει κανονική «φάμπρικα» από τις αλλοδαπές τσιγγάνες- Tα παιδιά και τα σκυλιά ως λόγος προξένησης συναισθήματος με σκοπό την επαιτεία
Άλλο ένα ανυπεράσπιστο κουταβάκι έσωσαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ρόδου από τα χέρια μιας αδίστακτης τσιγγάνας που το νάρκωνε για να το χρησιμοποιούν τα ανήλικα παιδιά της τα οποία επαιτούσαν, προσπαθώντας να προκαλέσουν τη συγκίνηση των περαστικών.
Η μέθοδος με το άτυχο ζωάκι σε κατάσταση ημινάρκωσης, έχει γίνει κανονική «φάμπρικα» από τις αλλοδαπές τσιγγάνες που έχουν κατακλύσει το νησί των ιπποτών. Η συγκεκριμένη 49χρονη εντοπίστηκε από καταγγελίες πολιτών που την έβλεπαν να προτρέπει τα δυο ανήλικα παιδιά της ηλικίας 11 και 15 χρόνων να ζητάνε χρήματα δείχνοντας το μισοκοιμισμένο σκυλάκι, τάχα για την θεραπεία του.
Η 49χρονη Αλβανίδα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, επαιτεία και κακοποίηση ζώου και την έστειλε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Το κουτάβι κατασχέθηκε και παραδόθηκε για φροντίδα σε φιλοζωική εταιρεία.
εγώ που είμαι σκύλος διερωτώμαι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΑΝ?