Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

“Οι δικηγόροι να στηρίξουν τα λαϊκά νοικοκυριά”
ΑΘΗΝΑ 11/12/2013

«Iδιαίτερα οι δικηγόροι πρέπει να βάλουν τις επιστημονικές τους γνώσεις στην υπηρεσία των λαϊκών νοικοκυριών που πλήττονται από πλειστηριασμούς, διακοπές ρεύματος, φόρους και μια σειρά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ένταση του αυταρχισμού, με διώξεις συνδικαλιστών και άλλων εργαζομένων» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ιωάννης Αδαμόπουλος, είπε ότι μαζί με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκο Βαλεργάκη, ενημέρωσαν τον κ. Κουτσούμπα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι, καθώς και για τα προβλήματα που ενσκήπτουν κατά τη διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Αδαμόπουλος έκανε λόγο για άδικη καθημερινή στοχοποίηση των δικηγόρων, προσθέτοντας ότι «οι δικηγόροι δεν είναι προνομιούχος τάξη, αλλά εργαζόμενοι σε έναν ευαίσθητο τομέα, εκείνον της απονομής της Δικαιοσύνης και γι’ αυτό ο Κώδικας τους θέλει συλλειτουργούς στη Δικαιοσύνη».

Αναφερόμενος σε όσα λέγονται περί «ορθάνοιχτου επαγγέλματος», ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι «με τα μέτρα που παίρνουν εις βάρος μας και εις βάρος της Δικαιοσύνης, το κλείνουν κάθε μέρα και περισσότερο».

ΕΞΟΧΗ ΕΙΔΗΣΗ!
οι άνεργοι κατά το πλείστον δικηγόροι θα στηρίζουν εφεξής δωρεάν τους πελάτες που δεν μπορούν να τους πληρώσουν. Για τον κ. Κουτσούμπα η δικηγορία είναι η νέα και τέλεια δίαιτα.