όταν το θύμα είναι παιδί

όταν το θύμα είναι παιδί

Οταν το παιδί είναι θύμα! άλλη μια σημερινή είδηση που θέτει το νομικό μας πολιτισμό απέναντι στην πραγματικότητα: το φαινόμενο της παιδικής πορνογραφίας.

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ η ιστορία ενός βρέφους 18 μηνών που από πολύ μικρή ηλικία έχει ζήσει εφιλατικές στιγμές. Αιτία είναι η 24χρονη «μητέρα» της, Νατίσα Χίλαρντ από την Ιντιάνα, η οποία πούλησε την κόρη της σε έναν παιδόφιλο με σκοπό την παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες αποοκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης της Χίλαρντ, η οποία βρέθηκε στο εδώλιο μετά από συντονισμένη προσπάθεια του FBI που συνέλαβε τόσο εκείνη όσο και τον 39χρονο παιδόφιλο, Κρίστοφερ Μπουρ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ερευνητές πληροφορήθηκαν τον περασμένο Μάιο τη συμφωνία μεταξύ της Χίλαρντ και του Μπουρ από την πρώην ιδιοκτήτρια ενός ινστιτούτου μασάζ, στο οποίο σύχναζε ο 39χρονος. Μάλιστα, η γυναίκα, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, είπε στις αρχές ότι ο Μπουρ της είχε ζητήσει στο παρελθόν να τον τραβήξει βίντεο την ώρα που ερχόταν σε σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικο και τον είχε δει αρκετές φορές να παρακολουθεί βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Όταν η γυναίκα ειδοποίησε τις αρχές, ένας πράκτορας του FBI ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο της και άρχισε να στέλνει γραπτά μηνύματα στον Μπουρ. Ο ίδιος ο 39χρονος φέρεται να εξήγησε μέσω γραπτού μηνύματος, ότι η μητέρα του βρέφους δεν θα ήταν παρούσα στα γυρίσματα του πορνογραφικού βίντεο και ότι η συμφωνία μεταξύ τους κλείστηκε όταν το παιδί ήταν 4 μηνών.

Τελικά, ο Μπουρ συνελήφθη, ενώ όταν το FBI έψαξε το σπίτι του, παραδέχτηκε ότι παρακολουθούσε και παρήγαγε παιδική πορνογραφία.

Και οι δυο δήλωσαν ένοχοι, ενώ σοκ προκάλεσε η ομολογία της Χίλαρντ ότι πούλησε και το δεύτερο παιδί της, 3 ετών, στον άνδρα για να βγάλει ακατάλληλες φωτογραφίες. Η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης άνω των 30 ετών.

Διάβασε περισσότερα στο: Πούλησε τη 18 μηνών κόρη της σε παιδόφιλο | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook