ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣΑ

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣΑ

Η Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Δικηγόρων συμμετέχει, για πρώτη φορά, στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που θα διεξαχθούν στις 23-24 Φεβρουαρίου με τον Βασίλη Παπαστεργίου ως υποψήφιο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ). Η Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Δικηγόρων φιλοδοξεί να εκφράσει, πρωτίστως, εκείνους τους δικηγόρους που δυσκολεύονται να επιβιώσουν οικονομικά στους μνημονιακούς καιρούς που βρίσκεται η ελληνική κοινωνία.

Η νέα αυτή συνδικαλιστική παράταξη προέρχεται, όπως μας λέει ο Βασίλης Παπαστεργίου, από συνδικαλιστές και μαχόμενους δικηγόρους που έχουν, και στο παρελθόν, μια διαδρομή στην Αριστερά:

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι μια τομή στη μέχρι τώρα λειτουργία των αριστερών παρατάξεων. Σε επίπεδο θέσεων, αλλά, ταυτόχρονα, παρέμβαση και τομή στο οργανωτικό μοντέλο. Θέλουμε να έχουμε μια πολύ πιο συχνή επαφή με τους συναδέλφους. Να έχουμε, δηλαδή, μια αμφίδρομη σχέση με τους συναδέλφους. Η συμμετοχή μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών να τροφοδοτεί (και να τροφοδοτείται) από τη συζήτηση με το σώμα των συναδέλφων».
– See more at: http://left.gr/news/synenteyxi-toy-vasili-papastergioy-ypopsifioy-proedroy-toy-dsa-me-ti-rizospastiki-aristeri#sthash.SBjZe40Z.dpuf

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ