ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΚΥΛΟΙ

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΚΥΛΟΙ

  

Ονομάζομαι Wolf και είναι partner σε μία ελληνική δικηγορική εταιρία έτη δέκα πλέον. Εμένα δυστυχώς  τήβεννο δεν μου φόρεσαν με τη δικαιολογία ότι δεν φορούν ούτε οι άνθρωποι- δικηγόροι στην Ελλάδα. Από κουτάβι εργάζομαι όσο και οι partners και αμφιβάλλω αν το ποσοστό μου στο καταστατικό είναι ανάλογο. Νομίζω ότι αδικούμαι. Θα εκφράζω τις απόψεις μου συχνά για θέματα επαγγελματικά, νομικά αλλά και άλλα καθώς έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι ο λόγος μου έχει πέραση.
Δεν παραπονούμαι! οι άγγλοι δικηγόροι όποτε εμφανίζονται για διάφορα μεγάλα έργα και δουλειές, με λατρεύουν και οι έλληνες ξέρουν τα γαυγίσματά μου όσο και των λοιπών… δικηγόρων. Μια φορά ο Andrew Watson κυλίστηκε στο πάτωμα για τα κάλη μου. Και ένας πελάτης όταν ήμουν μωρό αγόρασε τον αδελφό μου, ο οποίος και έγινε κτηματίας στη Μεθώνη κοντά στη Θεσσαλονίκη. Ο αδελφός μου αυτός ήταν πολύ άγριος γι’αυτό και κατέληξε στην εξοχή.
Κάποτε έλεγαν για μένα ότι θα εισπράττω απλήρωτους λογαριασμούς. Δυστυχώς δεν έπεισα κανέναν ποτέ. Εισέπραξα στην καριέρα μου πολλά χάδια και έκανα φίλους μοναδικούς. Περισσότερο με λάτρεψαν τα courier που υποδέχομαι στην πόρτα του γραφείου.
Θα μαθαίνετε τα παθήματά μου τακτικά.
Προς το παρόν συστήνομαι και προσδοκώ καταλληλότερο ένδυμα μια που το σχετικό δικαίωμα μου αναγνωρίζουν όπως βλέπετε και γνωστοί καλλιτέχνες.