ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

“Ευθεία επίθεση εξαπολύει στους εισαγγελείς Διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριανό και Πόπη Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ και τους απειλεί με πειθαρχικό έλεγχο, ύστερα από την δικογραφία που έφτασε στη Βουλή για ποινικές ευθύνες των Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. «Ο Βενιζέλος δεν θα το αφήσει έτσι», είπε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Η Π. Παπανδρέου «δεν είχε δικαίωμα να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και στην ουσία δεν την διενήργησε καθώς το μόνο που έκανε ήταν να σχηματίσει δικογραφία που περιλαμβάνει μόνο τα πρακτικά της Βουλής», είπε ο Π. Ρήγας υποστηρίζοντας ότι «προφανώς πρόκειται για λάθος διατύπωση». Πρόσθεσε ακόμη ότι η ενέργεια της Π. Παπανδρέου «είναι νομικά απαράδεκτη και δημιουργεί πολιτικό ζήτημα».

Να υποθέσουμε ότι αναμένοντας την πειθαρχική τους έρευνα οι εισαγγελείς θα βιώσουν την μομφή ως παράσημο και θα απολαύσουν επιτέλους το γεγονός ότι προκαλούν οργή σε όσους όφειλαν να τους σέβονται!
Μετά τους συνταγματολόγους οι ποινικολόγοι του ΠΑΣΟΚ μπορούν να λάβουν τα όπλα και να πατάξουν τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ δυναμικ.
Αλλωστε τι φταίνε αυτοί οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που έστειλαν στο ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ τη δικογραφία στη Βουλή….
Η απάντηση των “απαραδέκτων” είναι η σημερινή πρώτη είδηση. Τα λοιπά είναι συνήθη