και οι υπόλοιποι ?

και οι υπόλοιποι ?

θα περίμενε κανείς οι σημερινές παραιτήσεις να μην μείνουν μοναχικές πράξεις κάποιων γενναίων που έγιναν ήδη αντιπρόεδροι και δεν έχουν τίποτε να χάσουν, όπως ίσως σκέπτονται πολλοί.

θα περίμενε ήδη οι λοιποί δικαστικοί σύλλογοι που ομονοούν για τα θέματα μισθοδοσίας να είναι παρόντες ήδη στην πόρτα του Υπουργού Δικαιοσύνης!

θα περίμενε εξάλλου οι δικηγορικοί σύλλογοι που τόσο κόπτονται για τα θέματα των ταμείων (εύλογα) να είναι σοφοί και γενναίοι και να μην εκδικηθούν που η απεργία μας ήταν αντισυνταγματική κατά το ΣτΕ και να βγάλουν ανακοινώσεις επιτέλους και για τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την αρνησιδικεία.

θα περίμενε κανείς τους καθηγητές που παραστάθηκαν στην περιπέτεια του κ. Τσακυράκη με την αντιδικεία του με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, οι καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου εννοώ και όσοι άλλοι νομίζουν να έχουν ήδη (έστω και αν κάποιοι δικηγορούν) δηλώσει το παρόν

όπως και οι επιστημονικοί σύλλογοι.

προς το παρόν δεν είδα κανέναν άλλο πλην των δημοσιογράφων που δεν ξέρουν πάντα να ξεχωρίσουν αν η παραίτηση αφορά το δικαστικό λειτούργημα ή την Ενωση. Σε αυτούς τονίζουμε λοιπόν ότι μόνον από την Ενωση παραιτήθηκαν οι δύο αντιπρόεδροι και δικαστές παραμένουν. Οπως και θα παραμείνουν αν τους εξαφανίσουν από προσώπου γης.

Οι “ήρωες περπατούν στα σκοτεινά” λέει ο ίδιος ποιητής που λέει ότι “βουλιάζει όποιος σηκώνει τις μεγάλες πέτρες”.

δεν έχει όμως σημασία. Δύο είναι ήδη αρκετοί για αρχή. ακόμη και αν δεν ακούγονται ηχηρά οι φωνή τους όλοι νομίζω συμφωνούν με το περιεχόμενο των παραιτήσεων ως προς τη δικαιοσύνη και την αρνησιδικία.

Δύο γράφουν ιστορία και αλλάζουν την ιστορία.

Αυτοί καθαρίζουν και για τους υπόλοιπους !