Η “ατελής οικογένεια” της Αντζελίνας

Η “ατελής οικογένεια” της Αντζελίνας

Οι πρώην Mr. & Mrs. Smith είναι πλέον Mr. & Mrs Pitt! To “βασιλικό” ζευγάρι του πλανήτη Hollywood παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα σε ένα μικρό εκκλησάκι στη Γαλλία.Αυτά που γνωρίζουμε είναι πως η αδεία γάμου εκδόθηκε από δικαστή του California ο οποίος και διεύθυνε την τελετή και στο Chateau Miraval.Ο εκπρόσωπος μας αποκάλυψε πως τη νυφούλα Angelina Jolie την έδωσαν στον γαμπρό ο μεγάλος τους γιος Maddox και ο Pax. Οι Zahara and Vivienne έριχναν ροδοπέταλα ενώ η Shiloh και η Knox κρατούσαν τα δαχτυλίδια!Στον γάμο παρευρέθησαν λίγοι εκλεκτοί φίλοι του λαμπερού ζευγαριού και συγγενικά τους πρόσωπα ενώ απουσίαζε ο πατέρας της Αντζελίνα Γιον Βόιτ (συμβαίνουν και εις Παρισίους που λέει και ο λαός …).

Είναι αναμφίβολα ο γάμος της χρονιάς. Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ αποφάσισαν μετά από σχεδόν 10 χρόνια σχέσης να παντρευτούν και πλέον έρχονται στο φως οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή στον πύργο τους στη Γαλλία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, οι «Μπραντζελίνα» παντρεύτηκαν με… «δικαστή και με κουμπάρο» το περασμένο Σάββατο, σε πολιτική τελετή που τελέστηκε στο μικρό παρεκκλήσιο του Σατό Μιραβάλ, ενός μαγευτικού πύργου στην Προβηγκία. Στην τελετή συμμετείχαν σε διάφορα πόστα και τα έξι παιδιά του ζευγαριού. Τη νύφη συνόδευσαν και παρέδωσαν στον γαμπρό τα δύο μεγαλύτερα αγόρια τους, ο Μάντοξ και ο Παξ, ενώ η Ζαχάρα και η Βιβιέν έραιναν την αστραφτερή νύφη με ροδοπέταλα. Τέλος, οι Σίλο και Νοξ μετέφεραν τις βέρες τηρώντας όλους τους τύπους που ακολουθούνται στις γαμήλιες τελετές. Την άδεια γάμου του ζευγαριού εξέδωσε λίγες ημέρες νωρίτερα ένας δικαστής από την Καλιφόρνια, ο οποίος τέλεσε και την τελετή στη Γαλλία.
Παραμυθένιος γιατί ήταν προφανώς όπως τον ήθελαν: μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με καλεσμένους 20 συγγενείς και φίλους και με τα έξι παιδιά τους να παίζουν το καθένα τον δικό του ρόλο στην τελετή που έγινε στον πύργο τους στη Γαλλία.

Το φως της δημοσιότητας είδαν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες όπου αναδεικνύουν το ωραιότερο νυφικό που είδαμε ποτέ!

Η Αντζελίνα Τζολί φορούσε ένα λευκό νυφικό Versace, το οποίο στόλισαν με ζωγραφιές τα έξι παιδιά του ζευγαριού. Μοναδικό σε σχέδιο και νόημα!

Τον Ιούλιο του 2005, η Τζολί και ο Πιτ ταξιδεύουν στην Αιθιοπεία για να υιοθετήσουν την έξι μηνών, Ζαχάρα. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για την Τζολί, μιας και είχε ήδη υιοθετήσει τον Μάντοξ. Έξι μήνες αργότερα, τόσο η Ζαχάρα όσο και ο Μάντοξ αποκτούν το επίθετο Τζολί-Πιτ.

Εξ αυτών κάμποσα είναι θετά τα οποία υιοθετήθηκαν πριν το γάμο του ζεύγους, κάποια μόνον από τον ένα αλλά και όσα είναι φυσικά γεννήθηκαν χωρίς γάμο των γονέων τους.

Τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και να τους ζήσουν τα παιδιά τους. Είθε να αποκτήσουν και άλλα πολλά και να εμπνεύσουν και άλλους στην εξέλιξη του οικογενειακού θεσμού που δεν γνωρίζει σύνορα, χρώματα και χρωμοσώματα.

Η οικογένεια αυτή σύμφνωνα με απόψεις που ασπάζεται και η Ακαδημία Αθηνών είναι απολύτως ατελής παρότι κανένας νόμος δεν συμμερίζεται ανάλογες θέσεις.

Ας σημειωθεί ότι η Γαλλία όπου διαμένουν οι γονείς και τα παιδιά μετά το γάμο είναι μέλος της ΕΕ και υπάγονται και στο κοινοτικό δίκαιο και στην αρμοδιότητα του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου, ο πρόεδρος του οποίου θεωρεί ατελή την οικογένεια με θετά παιδιά, αλλά και την μονογονεϊκή.

Ξέρει τάχα η Αντζελίνα και ο Μπράντ τι κακό τους βρήκε?