ΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

ΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

Πολύς λόγος γίνεται αυτές τις μέρες στη Βουλή για τα υποβρύχια.
από την Καθημερινή
“Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα των υποβρυχίων δεν θα βοηθήσει, υπογράμμισε πως «κραυγάζει ενοχή η στάση της κυβέρνησης», που επιδιώκει να μην συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για τα υποβρύχια.

Ο αρχηγός της αξιωματικής έκανε λόγο για μία «απίστευτη απάτη σε βάρος του Δημοσίου», εξαπολύοντας κατηγορίες κατά του πρωθυπουργού και του κ. Βενιζέλου, ενώ διερωτήθηκε «Τι είναι αυτό που πρέπει να κρυφτεί από το φως μιας Εξεταστικής Επιτροπής, που θα έχει και την πλειοψηφία από τα δύο κόμματα που απαρτίζουν την κυβέρνηση;».

Απαντώντας στα λεγόμενα του κ. Τσίπρα, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως «ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τις ανακρίβειες, τις συκοφαντίες και χυδαιότητες, πάνω στις οποίες στηρίζεται η πολιτική του παρουσία τους τελευταίους μήνες», κάτι που, όπως είπε, πηγάζει από την έλλειψη επιχειρημάτων. Μάλιστα, όπως τόνισε, πίσω από αυτήν την επίθεση κρύβονται άλλα κίνητρα, που αποσκοπούν στη διαταραχή της σταθερότητας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε μάλιστα λόγο για εμμονή της Κουμουνδούρου, η οποία έρχεται μάλιστα με καθυστέρηση, δεδομένου πως όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχε γίνει τίποτα για το συγκεκριμένο ζήτημα.”
Εγώ υποβρύχια δεν έτρωγα ποτέ….αλλά με τίποτε δεν πιστεύω ότι υπήρξε νύφη που έδωσε τέτοια προίκα σε αυτό το συγκεκριμένο γαμπρό. Αν σας το έλεγε φίλη σας θα την πιστεύατε?