μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την παροχή νομικών υπηρεσιών κατά παραγγελία

μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την παροχή νομικών υπηρεσιών κατά παραγγελία

Η 27χρονη Μυρτώ Τσίμα βρίσκεται πίσω από το νέο, φιλόδοξο και απαιτητικό εγχείρημα που φέρει την επωνυμία instalaw –

ονομάζεται Μυρτώ Τσίμα. Είναι 27 ετών και βρίσκεται πίσω από το νέο, φιλόδοξο και απαιτητικό εγχείρημα που φέρει την επωνυμία instalaw – μιας καινοτόμου διαδικτυακής πλατφόρμας για την παροχή on demand νομικών υπηρεσιών.
χάζεψα την πλατφόρμα της Μυρτώς. Η συναδελφική μου περιέργεια με οδήγησε στην αναζήτηση δεδομένων. Μέτρησα, για παράδειγμα, τον αριθμό των συνεργαζομένων δικηγόρων. Τους βρήκα 30, ένα καλό νούμερο για αρχή. Μεταξύ αυτών και κάποιοι που γνωρίζω. Επίσης ένας καλός φίλος. Πολύ καλός δικηγόρος. Τα άλλα παιδιά δεν τα ήξερα. Μετά πήγα στις κατηγορίες – στις νομικές κατηγορίες. Δώδεκα τον αριθμό, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που απασχολούν τους ενδιαφερόμενους πολίτες. Οικογένεια-Διαζύγιο, Εταιρείες-Επιχειρηματικότητα, Εργασία, Ακίνητα, Χρέη-Δάνεια-Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά, Kληρονομικά, Ποινικά, Τροχαία, Μετανάστευση-Αλλοδαποί, Δικαιώματα πολίτη-καταναλωτή, Διαδίκτυο & Νέες Τεχνολογίες, Φόροι-Δημόσιο.

Για το τέλος κράτησα κάτι πολύ πρακτικό. «Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας δικηγόρος με εξειδίκευση στη ρύθμιση οφειλών/χρεών και δανείων;». Βρήκα ενδιαφέρουσα την ερώτηση, διάβασα και την απάντηση που δημοσιεύεται στην πλατφόρμα στη σχετική ενότητα των κατηγοριών και βρέθηκα μπροστά σε μια παρότρυνση: «Κλείσε τηλεφωνικό ραντεβού με δικηγόρο εξειδικευμένο στη ρύθμιση οφειλών/χρεών και δανείων με 20 ευρώ». Τι θα συμβεί όμως αν κλείσεις το ραντεβού και μιλήσεις μαζί του: «α) Μπορεί να σε ενημερώσει για τις επιλογές σου και τα βήματα κάθε διαδικασίας, να σε καθοδηγήσει και να σε συμβουλεύσει ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση, β) μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις, να συμπληρώσεις ή να ελέγξεις κάποιο νομικό έγγραφο, το οποίο μπορείς να ανεβάσεις όταν κλείνεις το ραντεβού, γ) η συζήτηση είναι απόρρητη και εμπιστευτική». Πρόκειται για απαντήσεις που βρήκα στην πλατφόρμα και μαζί με απόλυτα χρήσιμες διευκρινίσειs όπως οι ακόλουθες:

– Οποιοδήποτε αρχείο ανεβάσεις, θα το λάβει μόνο ο δικηγόρος ο οποίος θα σε καλέσει.
– Καμία δέσμευση. Αν επιθυμείς, μπορείς να συζητήσεις με τον δικηγόρο το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεσή σου, εκτός της πλατφόρμας.
εξυπνη ιδέα φαίνεται και ευχόμαστε να επιτύχει.
περισσότερα εδώ.

Tags: